OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED Portretlens 90 mm f/ 3.5 Macro IS PRO

1.499,00

Logo van Foto de Vakman

Gratis verzending, vanaf 50,-
Gratis retourneren
Gespreid betalen mogelijk
14 dagen bedenktijd

Artikelnummer: 4545350053925 Categorieën: , ,
Beschrijving

De OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO is een lens als geen ander. Het tilt macrofotografie naar een hoger kwaliteit met zijn indrukwekkende eigenschappen. Of je nu een ervaren fotograaf bent of net begint, dit objectief helpt je de ongeziene wereld te ontdekken, één foto per keer.

 

Superieure resolutie

Met een vergroting tot 2x en zelfs tot 4x bij bedien van de optioneel verkrijgbare MC-14 en MC-20 teleconverter biedt het objectief een uitzonderlijke resolutie, waardoor je telkens weer snijdende en heldere beelden krijgt. Bij een 35mm equivalent biedt het 4x en 8x vergrotingsmogelijkheden.

 

Snelle en ontzettend zorgvuldige aufotocus

De snelle en zeer nauwkeurige autofocus maakt het moeiteloos om vlot bewegende objecten vast te leggen, terwijl de superieure 5-assige beeldstabilisatie zorgt voor vlijmscherpe beelden, zelfs bij opnamen uit de hand.

 

Handmatig scherpstelkoppelingsmechanisme

Het handmatige scherpstelkoppelingsmechanisme maakt het aangenaam om over te schakelen van automatische naar handmatige scherpstelling, waardoor je volle controle hebt over je opnamen.

 

Scherpstelbegrenzer

De scherpstelbegrenzer is een waardevol hulpmiddel dat helpt om het scherpstelproces te verbeteren. Het beperkt het bewegingsbereik van de lens, wat resulteert in een snellere, nauwkeurigere autofocus.

 

Weerbestendig design

De OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO heeft een geavanceerd systeem van hermetische afdichtingen, waarmee nattigheid, kou en stof buiten worden gehouden. Hierdoor is het objectief afgeladen betrouwbaar tegen weersinvloeden en kun je ongestoord blijven fotograferen in alle weersomstandigheden.

 

Kenmerken:

– Superieure resolutie

– Vergroting tot 2x en tot 4x bij hanteer van de MC-14/MC20 teleconverter

– Ultrahoge vergrotingsmogelijkheden

– Zeer snelle en nauwkeurige autofocus

– Scherpstelbegrenzer

– Krachtige 5-assige beeldstabilisatie

– Weerbestendig ontwerp met IP53-prestaties

– Diameter x lengte: 69,acht x 136 mm

– Filtermaat: 62mm

– Gewicht: 453g

 

In de doos:

– OM SYSTEM M.Zuiko 90mm

– Lensdop

– Achterlensdop

– Zonnekap

– Wikkeldoek

Specificaties